Missie, visie en kernwaarden

Missie:

Zorg met betrokkenheid en zekerheid!

Umbra Zorg is een matchmaker in de zorgsector. Als intermediair verbinden wij vraag en aanbod op het gebied om zorg. Het is onze specialiteit om bij elke zorgvraag een goede match te maken met een betrokken en betrouwbare zorgverlener.

Visie:

Umbra is Latijn en betekent ‘schaduw’. Onze visie is om als een schaduw te functioneren voor klanten met zorgvragen. Wij werven gericht naar de beste zorgverleners en verbinden die met de zorgvragers. De belangen van onze klanten staan voor ons altijd in de schijnwerpers.

Bijbel:

De naam Umbra Zorg is gekozen omdat het geloof in God heel belangrijk is voor Lesly Baidjoe, eigenaar van Umbra Zorg. Deze overtuiging willen we graag uitdragen in het zorgverlenen. In de Bijbel staat in Psalm 121:5 “De HEERE is uw Bewaarder, de HEERE is uw Schaduw, aan uw rechterhand.” Hier staat dat God er voor ons is en dat Hij onze belangen behartigd. Onze visie als Umbra Zorg is om op dezelfde manier een schaduw voor onze klanten te zijn en hun belangen op de beste manier te behartigen. Umbra Zorg staat voor zekerheid, veiligheid en betrokkenheid.

Kernwaarden

Uniek Christelijk

Menselijke benadering

Betrokken houding

Realistisch in uitvoering

Anderen eerst